Plein23Jamie-Lee, eigenaar van de populaire broodjeszaak BVO in de passage neemt BRUUT over. Daar gaat ze door met de kwaliteit broodjes voor onderweg en komt er een restaurant en feestgedeelte bij. Voordat het zo ver is, moet haar nieuwe pand verbouwd worden.

Jamie-Lee van Kleef-van der Spek van BVO (Broodje voor Onderweg) is blij dat zij door gaat groeien. De populaire broodjeszaak in de Passage loopt goed en die kwaliteit zal blijven. Toen zij echter zag dat BRUUT de zaak ging sluiten, zag zij dit als een kans.
"Ik wilde al een hele tijd uitbreiden, want naast afhalen en een paar tafels nu, wil ik graag ook ontbijt en diner serveren. En dat gaat op deze locatie niet lukken. Vandaar dat ik zo onwijs blij ben met het pand naast het Stadhuis-Forum," zegt Jamie-Lee. Haar nieuwe restaurant moet rond 7 maart open gaan, dat is de richtlijn, maar dit is wel afhankelijk van hoe de verbouwing gaat. Tot die tijd zal BVO gewoon open blijven.

 

Plein 23 gaat het heten

De nieuwe zaak zal: 'Plein 23' gaan heten. De naam BVO zal mogelijk eerst meegenomen worden, omdat mensen dat kennen, maar bij Plein 23 kan zoveel meer dan een broodje voor onderweg meenemen. Het plan is om links van de ingang een ruimte te maken voor mensen om hun broodjes te komen kopen. Aan de andere kant van de zaak komen 50 zitplaatsen waar klanten hun ontbijt, lunch of diner kunnen eten. Buiten komt een terras van 36 plaatsen. "Ik ga de stoelen van buiten vervangen en ook ga ik binnen de stoelen comfortabeler maken. Ik wil de zaak lichter maken en een stuk gezelliger dan wat BRUUT was," laat Jamie-Lee weten.

Het moet een plek gaan worden waar mensen rustig kunnen werken overdag. Daarnaast is het plan er om ruimte te bieden voor de vrijdagmiddag borrel en is er ruimte voor feestjes. Op de zaterdag wil Jamie-Lee regelmatig een feest gaan organiseren voor het wat ouder publiek. "Je gaat als 30plusser niet tussen de jonkies staan bij Spetters. Daarom wil ik een feest met muziek uit de jaren 80 en 90, gewoon gezellig met een wijntje erbij.

Het terras zal verwarmd worden en de verwachting is dat het een gezellige plek gaat worden om er met vrienden te vertoeven.

broodje voor onderweg

 Foto: Jamie-Lee komt blij de deur uit na ondertekening contract voor pand BRUUT

-advertenties-

-goede doel-