vracht copyStichting Iedereen een Maaltijd heeft afgelopen zaterdag met vele vrijwilligers veel mensen voorzien van snacks die waren gedoneerd door een bedrijf. Pallets vol snacks werden in de loop van de ochtend gebracht naar een loods in Zoetermeer die voor een dag beschikbaar was gesteld.

De voorbereidingen voor deze actie zijn weken geleden al begonnen, want er moest een vrachtwagen geregeld worden en ook een loods, aangezien het te veel zou zijn om bij het Woonhart zelf te kunnen weggeven. Een chauffeur wilde belangeloos de goederen vervoeren en ook een loods werd gratis beschikbaar gesteld voor een dag.


Nadat de ruim dertig pallets met snacks gelost waren, werden er pakketten gemaakt voor de mensen die zich eerder via email hadden opgegeven. Iedereen die gemaild had, had een uitgiftenummer gekregen zodat niet iedereen zich tegelijk zou melden. Toch ontstonden er rijen maar het was droog en iedereen bleef geduldig op zijn beurt wachten. 


Nadat iedereen die zich had aangemeld was geweest, stond er nog zoveel in de loods dat ook uit omliggende dorpen stichtingen werden gebeld om vooral de snacks te komen halen. Door tien uur hard werken door de vele vrijwilligers, kon Iedereen een maaltijd voor bijna 10.000 kilo aan eten weggeven en zijn vele vriezers in Zoetermeer weer goed gevuld. Voor veel mensen die Stichting Iedereen een Maaltijd zo van gratis snacks kon voorzien, is het niet vanzelfsprekend dat er geld over blijft voor iets lekkers. 

loods 

-advertenties-

-goede doel-