meerpuntsluitingIn de donkere maanden is er vaker sprake van woninginbraak. Naast gestolen en vernielde spullen heeft een inbraak ook een grote impact op het leven van de slachtoffers. Gelukkig kan je zelf al veel doen om de kans op inbraak te verkleinen. In deze serie bespreken we vandaag de meerpuntsluiting.

 

Als we praten over het beveiligen van je woning, denken de meeste mensen in eerste instantie direct aan de deuren. Om al je deuren zo veilig mogelijk te maken is een meerpuntsluiting een goede keuze. De meerpuntsluiting wordt ingefreesd in de deuren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je voor- achter, schuur- of garagedeur. De meerpuntsluiting is voor al je deuren het hoofdslot.

Hoe het werkt? Met 1 sleutel vergrendel je jouw deur op drie verschillende punten. Deze drie verschillende punten worden bij het omdraaien van de sleutel verankerd in het kozijn. Desgewenst kun je kiezen voor een set gelijksluitende cilinders waardoor je al jouw deuren kunt openen en sluiten met één sleutel. Ben je nog blij met je huidige deuren, maar wil je wel kiezen voor meer veiligheid? Dat is geen probleem. Het is namelijk ook mogelijk om in een bestaande houten deur een meerpuntsluiting te laten frezen op locatie.

Er zijn verschillende mogelijkheden die passen bij jouw situatie, woning en voorkeuren. Laat jezelf altijd goed adviseren over de verschillende opties.

Voor meer informatie en advies over het beveiligen- en/of voor een beveiligingscheck van je woning kun je terecht bij Bouwhof of kijk op www.bouwhof.nl/veiligwonen 

 

Alle artikelen in deze serie vind je hier terug: zoetermeeractief.nl//veilig-wonen

-advertenties-

-goede doel-