Dave Warmerdam Band Bert Lek 003Zondagmiddag neemt de Dave Warmerdam Band een live-cd op in JJ Music House. De Dave Warmerdam Band bestaat uit 5 jonge, zeer getalenteerde muzikanten die hun liefde voor blues en jazz delen. Ze brengen geweldige uitvoeringen van aloude en bekende blues classics.

Het lukt deze band moeiteloos verschillende stijlen en sferen te combineren tot een sound die een breed publiek aanspreekt. Onlangs won de band Dutch Blues Challenge en mogen zij eind januari meedingen op de International Blues Challenge in Memphis.
Vanaf 15.00 uur kunt u bij deze unieke opname aanwezig zijn.
Aanvang 15.00 uur, entree € 10,-

 

NRTA & Stateline

Zaterdagavond spelen de ervaren muzikanten van de blues-rockformatie StateLine swingende rocknummers. Op hun indrukwekkende playlist staan nummers van onder meer Richie Kotzen, Matt Schofield, Joe Bonamassa, Sass Jordan, Dave Matthews en Toto. De mannen van Stateline staan bekend om hun gedreven optreden.
No Rock Throwing Allowed, oftewel NRTA, is een 5-mans formatie die eigenwijs zijn eigen gang gaat. Geen covers, maar uitsluitend eigen werk. Niet gebonden aan een vaste stijl, spelen zij rock in de ruimste zin van het woord.
Het optreden begint om 21.00 uur, entree € 2,50.

foto Dave Warmerdam Band door Bert Lek

-advertenties-

-goede doel-