MDV Kunstworkshop copy copy copyIn de Herfstvakantie is er van alles beleven in Museum de Voorde zoals een speciale kinderroute door de tentoonstelling ‘Dit zijn wij’. Naast de tentoonstellingen kun je in Museum De Voorde meerdere leuke dingen doen waaronder een leuke kunstworkshop en kleinere kinderen kunnen heerlijk bouwen.

De tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’ gaat over generaties en alles wat ze delen. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er de speciale ‘Dit zijn wij!’-kinderroute. Waarom dansen opa en oma anders en waarom kunnen ouders soms maar moeilijk kiezen? Welk speelgoed was vroeger populair en hoe klonk de muziek? In de tentoonstelling kun je een retro-computerspel spelen en het geheim van de Flippo-tafel ontdekken.

De ‘Dit zijn wij!’-kinderroute kost € 2,-. Entree voor het museum is voor kinderen t/m 12 jaar gratis.

 

Kunstworkshop

voorde1Op 23 oktober  is ervan 14:00 – 15:30 een kunstworkshop in Museum De Voorde. De docent vertelt een verhaal over het thema reizen, daarna gaan de kinderen aan de slag en maken een mini-koffer vol lievelingsdingen voor mee op reis. Een kidskaartje voor de workshop kost € 5,- (inclusief limonade en materiaal). Aanmelden is wenselijk en mogelijk tot twee werkdagen van tevoren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Museum De Voorde

 

Museum De Voorde
Open: dinsdag t/m zondag van 10:00 – 17:00
Zuidwaarts 2, 2711 HA Zoetermeer, 079-3164735
www.museumdevoorde.nl

 

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-