20130307 11186

Op 15 en 16 maart 2013 vindt weer de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLDOET plaats. Vip voor vrijwilligers promoot deze actie dit jaar in Zoetermeer door middel van een High Tea voor alle vrijwilligers die in 2012 een geslaagde match sloten bij Vip. De High tea werd gehouden in het kantoor van het VIP, aan het Zuidwaarts 1. Voor de gelegenheid was het kantoor omgetoverd tot een gezellige huiskamer waarin lange tafels stonden voor de vrijwilligers die verwend werden. Voor de bediening zorgde Maatschappelijke Stagiaires van het Stedelijk College. Melvin, Manvier, Debbie en Teddie schonken voor alles gasten kopjes thee in en serveerden de heerlijke scones en muffins die bij een echte Engelse High Tea horen.

Ook burgemeester Aptroot, ambassadeur van NL DOET Zoetermeer 2013, kwam nog even langs op de thee en sprak met de Mas stagiaires en de vrijwilligers.

20130307 11185 20130307 11191
De Mas stagiaires Debbie, Teddie, Melvin en Manvier Burgemeester Aptroot in gesprek met Manvier

20130307 11192Wie ook wil meedoen met NL DOET kan zich nog inschrijven! Ga naar: www.nldoet.nl/zoetermeer en zoek een leuke klus uit!
Ook het VIP is natuurlijk meer dan bereid om te helpen met het zoeken naar een leuke klus.

Er zijn dit jaar weer meer klussen aangemeld dan tevoren, dus vrijwilligers zijn hard nodig. Het vrijwilligerswerk is heel gevarieerd, er worden bijvoorbeeld klussen aangemeld voor schilderen of schoonmaken, maar ook het organiseren van een high tea voor bewoners van een verzorgingstehuis of het onderhouden van een tuin behoort tot de mogelijkheden.

Het VIP brengt vrijwilligers en organisaties bij elkaar. Mensen die het leuk lijkt om vrijwilligerswerk te gaan doen melden zich aan bij het VIP en worden in contact gebracht met organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

-advertenties-

-goede doel-