2019 08 11 new 300x169Het terras bij JJ Music House is vanaf zondag 11 augustus 15.00 uur weer het decor voor een aantal optredens. Babette Zwinkels en Onwijs Gijs zullen optredens verzorgen. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Babette Zwinkels is een 16-jarige singer-songwriter. Muziek is haar passie, ze is er altijd mee bezig en treedt veel op Zo heeft ze aan diverse festivals en huiskamerconcerten meegedaan, stond ze al drie keer in Westlandtheater de Naald en heeft ze in De Doelen in Rotterdam gezongen. Dit jaar deed Babette mee aan Kunstbende, een wedstrijd voor jonge makers, waar ze met haar eigen nummers 2e van Zuid-Holland is geworden in de categorie muziek. Momenteel zit ze op de havo/vwo voor muziek en dans in Codarts, waar ze naast haar normale schoolvakken extra muzieklessen krijgt om zich voor te bereiden op het conservatorium. Ze hoopt dan ook verder te kunnen met muziek en uiteindelijk met een eigen show in het theater te staan.

Gijs is onwijs, dat zul je vaker horen. Niet omdat ie niet wijs is, maar vooral vanwege zijn energie, vuur en daadkracht. Al sinds zijn vroege jeugd brengt Gijs vuur aan de man, met zijn karaktervolle stem, met een lekker rauw randje, zijn ongewone snaarrakende gitaarspel en positieve en toch dieper liggende liedjes met een boodschap. Verwacht te lachen, dansen en mee te zingen, terwijl je af en toe voor je uit mijmert. Verwacht een show die je even doet vergeten dat je zorgen had. Verwacht Onwijs Gijs met een hartoverlopende bruisende show die je nog dagen met je meedraagt. 

-advertenties-

-goede doel-