avond4daagse5De voorbereidingen voor de avondwandelvierdaagse die gehouden gaat worden van maandag 3 tot en met donderdag  6 juni zijn reeds in volle gang. De start en finish zal dit jaar weer in het Stadshart zijn bij Pub Eetcafe “The Old Pal” aan het Oostwaarts tegenover de ijssalon. De starttijd is van 18.00 tot 18.30 uur. Vorig jaar werd gestart bij Silverdome in het van Tuyllpark, wat veel files opleverde op de route richting de start. De organisatie verwacht dit jaar geen problemen met de bereikbaarheid omdat het Stadshart van meerdere kanten te bereiken is en goede parkeergelegenheid heeft.

Er zijn twee afstanden te lopen, namelijk 5 en 10 km. De routes, die niet gepijld zijn, lopen elke dag door andere wijken en de schitterende parken van Zoetermeer. De organisatie verwacht dat het aantal lopers net als vorig jaar weer rond de drieduizend zal zijn.

avond4daagse3Ook dit jaar is het inschrijfgeld niet verhoogd en bedragen de kosten voor vier dagen wandelen 5 euro inclusief medaille, diploma, sticker en versnapering. De scholen kunnen zich op zaterdag 23 en zondag 24 maart van 11.00 tot 15.00 uur weer inschrijven op het Safarigeel 70 in de wijk Rokkeveen. Individuele wandelaars kunnen zich laten voorinschrijven op zaterdag  25 en zondag 26 mei a.s. van 11.00 tot 15.00 uur op het Safarigeel 70 in wijk 18 te Rokkeveen.

Ook dit jaar is er weer een donatie aan een goed doel. De commissie avondwandelvierdaagse heeft gekozen voor het dierenasiel in de Kelvinstraat in Zoetermeer.

Aangezien de avondwandelvierdaagse geheel door vrijwilligers georganiseerd wordt, kunnen zij altijd nog wat hulp gebruiken voor één of meerdere dagen.

Hou voor meer informatie de site inde gaten: www.avondvierdaagse-zoetermeer.nl

Voor inlichtingen kan men terecht bij onderstaande telefoonnummers:

A.Mansveld, Safarigeel 70,    079- 361.22.98  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en
S.Timmer, Berberiszoom 6,  079- 362.05.83       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sfeerbeelden van de vierdaagse in 2012:

-advertenties-

-goede doel-