DSC 3121Bert van Vliet ontving dinsdagavond 25 juni uit handen van burgemeester Aptroot de gemeentepenning van Zoetermeer. De heer Van Vliet heeft zich, persoonlijk en vanuit zijn werk bij de Rabobank, jaren actief ingespannen voor Zoetermeer.

Door zijn inzet en bevlogenheid heeft de Rabobank veel sociale initiatieven binnen de gemeente Zoetermeer gesteund. De inzet van Bert van Vliet ging veel verder dan zijn zakelijke belang. Naast zijn werk was hij persoonlijk zeer betrokken bij initiatieven als het Thrillerfestival, Zoetermeer Bruist, het tegengaan van (financieel) misbruik van ouderen en Tuingezel, een plek die dagbesteding biedt voor demente ouderen.

Daarnaast heeft Van Vliet persoonlijk de jaarlijkse verkiezing ‘VMBO’er van het jaar’ opgezet om het VMBO meer aandacht te geven. Ook is hij jarenlang naast zijn baan betrokken geweest als partner in de Sociaal Economische Agenda waarmee verbinding tussen overheid, ondernemers en onderwijs is gestimuleerd.

Burgemeester Charlie Aptroot reikte de gemeentepenning uit tijdens het afscheid van de heer van Vliet als Rayondirecteur Zoetermeer - Benthuizen - Leidschenveen - Ypenburg van de Rabobank regio Den Haag.

Fotograaf: René Zoetemelk

-advertenties-

-goede doel-