IMG 0646Afgelopen zomer kreeg de Zoetermeerse Reddingsbrigade de sleutel van de nieuwe strandpost aan het Noord-Aa. De ZRB houdt op zondag 26 mei een open dag om te laten zien wat voor werk zij allemaal doen op en rond het water.


De afgelopen zomer en winter heeft de ZRB hard gewerkt om met een bijdrage van Fonds 1818 en vanuit de Goede doelenactie van het Alfrink College een mooie inrichting te realiseren waarmee de strandpost klaar is voor de komende jaren. Op de open dag kan ook het publiek een kijkje nemen in de reddingspost bij de rondleidingen, zelf een reddingsklos werpen en alle vragen stellen aan de aanwezige strandwachten.
Er zal tijdens de open dag ook een demonstratie zijn van een redding en voor de kinderen is er een springkussen om zich lekker op uit te leven. Ook zijn er verschillende workshops waar jong en oud aan mee kan doen.

 

Open dag

Open dag van de Zoetermeerse Plas op zondag 26 mei 2019 van 13:00 uur tot 17:00 uur bij de Reddingspost (Aziëweg 27, 2725 KE Zoetermeer).
Parkeren kan bij parkeerplaats P1 aan strandkant van de Aziëweg, vanaf daar is het een klein stukje lopen naar de reddingspost. Fietsen kan natuurlijk ook.



Lifeguard worden?

De Zoetermeerse Reddingsbrigade kan niet zonder Lifeguards. Wie 14 jaar of ouder is en iets heeft met water en het helpen van mensen kan informatie vragen om lifeguard te worden. Ook vrijwilligers voor technische klussen, beheer van materiaal of administratie zijn van harte welkom.
Kom naar de open dag of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-