Zoetermeer Seghwaert -

2012 0421024

De Directeur van De Triangel, Bernard v/d Nieuwendijk (links), Wethouder Mariëtte van Leeuwen (midden) en twee dames van Stichting Piëzo

Op basisschool De triangel werden de peuters en hun ouders hartelijk ontvangen door de leerkrachten. De leden van de ouderraad versterkten dit nog eens met limonade, koffie en lekkernijen voor iedereen.

Ook Wethouder Mariëtte van Leeuwen (Sport en onderwijs) bezocht het peuterfestival en was blij verrast met dit leuke nieuwe intiatief.

Voor de peuters was er ontzettend veel te doen, zo konden ze zich vermaken op het springkussen, zelf muffins versieren en was er een poppenkastvoorstelling. Voor de peuters met lef was er een speelparcours in het gymlokaal. Ook was er een mevrouw met hele grote zakken in haar jurk waar kleine presentjes in zaten!

2012 0421026 2012 0421032

De ouders konden ondertussen veel informatie krijgen van de instellingen die zich presenteerden in verschillende kraampjes. Piëzo, Mooi Zoetermeer, Kern kinderopvang lieten zien wat zij allemaal organiseren. Maar ook het Meerpunt, jeudgdtandzorg en logopedie gaven veel informatie. De turnvereniging Pro Patria begeleidde de peuters bij het speelparcours .

Het peuterfestival op De Triangel is georganiseerd door de school en Kern kinderopvang. School Directeur Bernard v/d Nieuwendijk vertelde dat De Triangel nu veel meer is dan een basisschool. Toen er in het verleden een lokaal vrij kwam, is daar Kinderopvang Beestenboel in gekomen, dit breidde zich later uit met BSO (Buitenschoolse opvang) en Brede school. Waar het vroeger een school was waar het na half vier heel rustig werd, is er nu van 7 tot 7 bedrijvigheid in de school. De school gaat steeds meer een centrale plek in de wijk vervullen, een ontwikkeling waar zowel de ouders als de betrokken instellingen erg blij mee zijn.

2012 0421030

-advertenties-

-goede doel-