chrisvdende

Dinsdag 19 februari heeft Theater 1892 (voorheen De Graanschuur) in Zoetermeer een van de snelst opkomende comedy talenten van ons land op de planken staan. Na zeer succesvolle optredens van onder andere Anuar, Harry Glotzbach en Rayen Panday is het nu, tevens uit de stal van MOJO Theater, de beurt aan Chris van der Ende.

Chris begon 11 jaar geleden veelbelovend. In 2001 stond hij al gelijk in de finale van de Lucky Strike Comedy Night. Het werd toen al duidelijk: deze raskomiek hoort op een podium thuis. Gelukkig is hij niet meer van dat podium afgegaan. Wat krijg je als je het Zuid–Amerikaanse temperament met Hollandse nuchterheid mengt? Precies, ‘Samba op Klompen’. Zo gaat het ook tijdens zijn optredens. Zijn humor swingt, maar met beide benen op de grond. In een rap tempo klapt de ene grap boven op de andere met onderwerpen die herkenbaar en dicht bij huis zijn.

 

Geprijsd en beschreven

De afgelopen jaren bewees Chris meermalen dat hij tot de top van grappen makend Holland behoort. Dat blijkt niet alleen uit de hoge klasseringen en prijzen die hij won bij verschillende wedstrijden, maar ook uit zijn TV-optredens in Nederland (The Comedy Factory) (Javier Guzman presenteert comedy explosion ) en België (Comedy Casino). De grote (comedy)festivals hebben Chris ook opgemerkt de afgelopen jaren. Hij schitterde op onder andere Laughing Matters, Cabaretten, Humorologie, Theater aan Zee, GeuzenPop en Lowlands.

Reserveren

Reserveren voor de show van dinsdag 19 februari kan bij ‘1892 Eten & Drinken’ aan de Dorpsstraat 74-A in Zoetermeer. Voor wie wil kan zijn avond ook beginnen met een diner in het a la carte restaurant gevolgd door een bezoek aan het Theater. Diner gasten kunnen vanaf 17.00 uur terecht en de zaal gaat om 20.00 uur open. De show start vervolgens om 20.30 uur.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u ook terecht op de website www.1892etendrinken.nl of u kunt bellen met 079-8893744.

-advertenties-

-goede doel-