Nog-100-nachtjes-slapenVoor de derde keer op rij organiseert Bibliotheek Zoetermeer tijdens de Nationale Voorleesdagen de zeer succesvolle en drukbezochte Baby-, Peuter- en Kleutermarkt.

Zondagochtend 27 januari opent de Hoofdbibliotheek van 9.30 tot 12.30 uur haar deuren speciaal voor ouders en grootouders van kinderen tot 6 jaar. Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen! De toegang is gratis.

Twee keer Theatervoorstelling 'Bijna jarig'

Bezoek de theatervoorstelling 'Bijna jarig' van Man met Koffer, Laurens de Groot om 10.00 uur of om 11.30 uur. De voorstelling duurt 30 minuten en is te bekijken op de begane grond.

Workshops en doorlopende presentaties

Tussen 9.45 en 12.30 uur vinden op diverse tijdstippen workshops Gymnastiek en Dans plaats door CGV en Pro Patria. Gedurende de dag kunt u ook doorlopende presentaties bekijken over interactief voorlezen, digitale prentenboeken, BoekStart 0-4 jaar, Rondje Prentenboeken, Let's Learn in de bieb en Meerpunt.

Informatiekramen

In de bibliotheek zijn informatiekramen te vinden van de volgende samenwerkingspartners: Silvester Boek en Spel, Childbirth Zwangerschapsbegeleiding & babymassage, Gemeente Zoetermeer, NME, Babypraat/Babygebaren, Stichting Piëzo/VoorleesExpress, Creëer een beer, Sterrenyoga, Kinderdagverblijf Mamalief, Stichting Kinderdagverblijf Ieni Mini, Specialistische Kindzorg en -opvang Kombino, Kinderdagverblijf Njoy, Kern Kinderopvang Zoetermeer, Kinderdagverblijf De Drie Ballonnen, Mulder Sport Zoetermeer, Pro Patria, CGV.

nationalevoorleesdagen2013

-advertenties-

-goede doel-