outletDit weekend wordt het Woonhart opnieuw veranderd in één groot Outlet Center. Beneden en boven in de overdekte gedeeltes staan de speciale, alléén op deze zaterdag en zondag geldige aanbiedingen van de Woonhart-specialisten gepresenteerd. Ook de op de promenade gevestigde winkels komen met leuke presentaties tegen nog leukere prijzen naar buiten.

P1130792Let wel: alleen op deze zaterdag en zondag is er écht voordeel te behalen tijdens de Outlet Actie van Woonhart Zoetermeer! Van bankstel tot eethoek, van fauteuil tot dekbed en van tafel tot keukenapparatuur. Wie echt voordelig wil woonwinkelen is deze zaterdag en zondag in Woonhart Zoetermeer aan het juiste adres!

Op ZATERDAG wordt er, voor wie trek heeft gekregen tijdens of na het woonwinkelen, door de Woonhart winkeliers gezorgd voor een heerlijke winterse traktatie.

De Orkestbak zorgt deze zaterdagmiddag voor de vrolijke, muzikale noot.

 Op ZONDAG is niet alleen het Woonhart open, maar is het Stadshart ook geopend met de eerste koopzondag van het nieuwe jaar. De deelnemende winkels zullen geopend zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

 

-advertenties-

-goede doel-