obj-politie-autoEen 34 jarige vrouw is op tweede kerstdag van haar tas beroofd.

De vrouw stond bij haar auto toen plotseling een man haar handtas van haar schouder trok. Het slachtoffer rende achter de man aan die vluchtte in de richting van de school. Tijdens de achtervolging belde de vrouw onmiddellijk met 112. De man gooide de tas op de grond waaruit hij de portemonnee van het slachtoffer had gehaald. De vrouw deed aangifte aan het politiebureau. De portemonnee werd later teruggevonden op de Dunantstraat. Uit de portemonnee was een geldbedrag gestolen. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement

Van de verdachte is het volgende signalement bekend.

Blanke man van ongeveer 26 à 28 jaar, dik, vadsig postuur en een lengte van ongeveer 1.80 à 1.90 mtr. De man had een baard en een snor en donkerblond, kort, krullend haar. Hij droeg een donkere, korte, sportieve jas, een blauwe spijkerbroek en donkere schoenen.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-