DSC 4516 springende lama med Flyer Groot Kerstcircus Zoetermeer front MED Het Groot Kerstcircus Zoetermeer is terug in de stad. Al eerder traden de artiesten van het familiecircus op voor het Zoetermeerse publiek en deze kerst staat de circustent bij Silverdome weer open voor alle circusliefhebbers. Het familiecircus heeft een gevarieerd programma met circusartiesten en dieren.

Er wordt u een bont circusprogramma gepresenteerd met paarden, dromedarissen, lama’s en runderen, clownerie, trapezewerk, luchtacrobatiek, Rola Rola, Illusionisten-act en meer, dat alles gebracht door rasartiesten uit binnen- en buitenland. De internationale circusgroep heeft artiesten uit Mexico, Italië, Cuba, Roemenië en Nederland met elk hun eigen specialiteit en act.

Als u de bon in dit artikel laat zien krijgt u €3,- korting op alle middagvoorstellingen! Print de bon uit, of download deze op uw mobiele telefoon om te laten zien bij de kassa.

Van zaterdag 23 december t/m zondag 7 januari 2018 worden er dagelijks voorstellingen gegeven in de behaaglijk verwarmde, gezellige circustent op het evenemententerrein naast de SilverDome aan de Van Der Hagenstraat. De voorstelling duurt ca. 2 uur en 15 minuten inclusief pauze. De sfeervolle entree-tent is 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Uw entreebewijs koopt u bij de circuskassa, helaas is pinnen niet mogelijk. U kunt parkeren in de directe omgeving van het circus. 

DSC00974 Voortent Ontvangsruimte  image1 1 

Er zijn dagelijks twee voorstellingen om 13:00 uur en om 16:30 uur, met uitzondering op 31 december en 7 januari dan is er alleen een voorstelling om 13:00 uur en op 1 januari 2018, dan is er GEEN voorstelling.

U koopt uw tickets aan de circuskassa welke, vanaf 21 december, dagelijks is geopend van 11 tot 17 uur, met uitzondering van 1 januari, dan is de circuskassa gesloten. Pinnen niet mogelijk.
Er gelden volgende entreeprijzen:
Voorstellingen aanvang 13:00 uur: Loge: Volw. € 25,- | Kind 2 t/m 12 jr.: € 20,-
Tribunezitplaatsen: Volw.: € 20,- | Kind 2 t/m 12jr.: € 15,-
(genoemde entreeprijzen zijn excl. reductiebon)
Voorstellingen aanvang 16:30 uur: Loge: € 12,- p.p. | Tribune: € 9,- p.p.
(Reductiebon niet geldig)

Entreebewijzen reserveren? Belt u dan met 06 87 21 43 41
of stuur uw Emailbericht aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  , hier kunt u tevens al uw vragen kwijt.

DSC00972 Circusfront  image5 1 

-advertenties-

-goede doel-