In maart onderging De Heeren van Soetermeer een complete make-over. Ook startte het restaurant met een nieuw en uniek concept: ‘real good meat’. Om deze conceptverandering succesvol door te zetten hebben ‘De Heeren’ nu ook een nieuwe chef aangetrokken, chef-kok Dennis Fils. We stellen hem voor.

Chef kok Dennis Fils De Heeren van SoetermeerDe 32-jarige chef-kok Fils uit Den Haag begon op zijn 15e met koken en heeft onder andere bij restaurants als Spijs in Scheveningen en Bo & Ro in Zoetermeer zijn werkervaring opgedaan. Toen hij het aanbod van ‘De Heeren’ kreeg, kon hij niet wachten om de nieuwe uitdaging met twee handen aan te pakken. Zelf vindt de chef het leukste aan dit concept om met de Mibrasa (een gesloten barbecue grill/ houtskooloven, red) te koken. Daarnaast kan de chef met zijn ervaring gerechten als pulled pork en brisket helemaal op eigen wijze maken. ‘’Op deze manier geven we flink wat extra aandacht aan onze producten, waardoor de smaak uniek wordt,’’ aldus Dennis.

Spijs

Bij restaurant Spijs behaalde de chef zijn leermeester certificaat. Hij kijkt er naar uit om ook voor ‘De Heeren’ leerling-koks op te leiden. Voor leerling-koks is het nieuwe concept van De Heeren van Soetermeer een uitstekende en uitdagende plek om stage te mogen lopen en onder leiding van Dennis alles te leren over deze bijzondere manier van koken. De chef vindt het zelf ook erg belangrijk om zijn kennis over te dragen en zo te helpen bouwen aan een nieuwe generatie koks. 

-advertenties-

-goede doel-