2017 erikmeijs fundraisingDe 'Erik Meijs On Court Workshops'-fundraiser vindt plaats op zaterdag 30 december 2017 in Arnhem. Deze bijzondere badmintondag is ontstaan na het plotselinge overlijden van de Nederlandse topbadmintonner Erik Meijs en wordt georganiseerd voor badmintontrainers én jeugdspelers.

Erik Meijs uit Zoetermeer - in 2016 nog Nederlands Kampioen mannenenkel - laat naast zijn ouders en zus ook zijn vriendin Birgit achter en hun eerste kind Tommy Erik (verwacht in februari 2018). Alle opbrengsten van deze fundraisingdag komen ten goede aan Birgit en Tommy Erik.
Sporthal Valkenhuizen aan de Beukenlaan 15 in Arnhem vormt met 25 banen een ideale locatie en de dag start om 8:30 uur voor de badmintontrainers en eindigt om 18:00 uur. In de ochtend zullen de trainers zelf gaan trainen. In de middag start om 13:00 uur de eerste jeugdgroep met trainen onder leiding van de 'toppers' die worden begeleid door de trainers. Om 15:30 uur is de tweede jeugdgroep aan de beurt. De training duurt twee uur voor de jeugdspelers.
Inschrijven gaat via http://badmintonline.nl/erikmeijs 

Internationale en nationale toptrainers zoals Henri Vervoort (Italië), Andreas Johanssen (Denemarken) en Roy Calbo (Nederland) en vele anderen gaan aan de slag met bijscholing van badmintonners en hoogwaardige trainingssessies voor jeugdspelers. En zijn badmintonprijzen voor de deelnemers en staat ook nog een demonstratiepartij door internationale topbadmintonners op de planning. 


Doneren

Vrije giften kunnen gedaan worden middels een bankoverschrijving op een apart voor deze fundraising geopende rekening: nummer NL63INGB0008133791 ten name van VBO trainer o.v.v. Birgit en Tommy Erik.
Belangeloze organisatie
Alle nationale- en internationale toptrainers die in samenwerking met badmintonline.nl en VBO-trainer deze dag verzorgen, doen dit geheel belangloos. Alle kosten worden door de individuele trainers en organisaties zelf gedragen. De opbrengsten van de Erik Meijs On Court Workshops en de donaties zijn zonder aftrek van kosten bestemd voor Birgit en Tommy Erik.
De organisatie is per mail te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Maatschappelijke en commerciële organisaties die zich graag aansluiten bij dit initiatief zijn van harte welkom om contact op te nemen.

-advertenties-

-goede doel-