Tijdens de winterfair bij Activisie op zaterdag 9 december 2017, kunnen belangstellenden kleine meubels van Martien Pellekooren bekijken en kopen. Martien heeft niet aangeboren hersenletsel en werkt graag met hout. 

DSC01269Activisie is een begeleidingscentrum voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en biedt 16 tot 21 mensen per dag de mogelijkheid actief, creatief en zo zelfstandig mogelijk te werken. Martien Pellekooren, 65 jaar, getrouwd vader en grootvader heeft na zes jaar basisschool en één jaar tuinbouwschool vele banen gehad. Een zoektocht naar de ware baan bracht hem van boomkweker, militair, vrachtwagenchauffeur tot beveiligingsbeambte. Sinds 2013 heeft hij hersenletsel. “Mijn hersenletsel is veroorzaakt door een herniaoperatie, waardoor ik hersenvliesontsteking heb gekregen,’’ vertelt Martien.

Kerststallen

Martien wil van niets iets kunnen maken. Een eigenschap die hij herkend van zijn vader en oom. Hij vindt het belangrijk om zo zelfstandig mogelijk aan een activiteit te kunnen werken. De afgelopen maanden is Martien druk bezig geweest met het maken van onder andere tafeltjes en kerststallen. Belangstellenden zijn op de winterfair van harte welkom om samen met Martien en/of de begeleiding van Activisie rond te kijken op het begeleidingscentrum. Er staan op het terrein van Activisie verwarmde tenten, waar iedereen kan genieten van warme chocomel, poffertjes en erwtensoep. De medewerkers geven op het begeleidingscentrum informatie over Activisie.

Waar?

De winterfair wordt gehouden op zaterdag 9 december bij het begeleidingscentrum 'de Dijk' aan de Zegwaartseweg 27c in Zoetermeer. (Voorheen de bouwspeelplaats).

-advertenties-

-goede doel-