afvalDe opbrengsten van de komende driemaandelijkse huis-aan-huis kledinginzameling gaan opnieuw naar de Natuurtuin. Door uw oude kleding te doneren steunt u niet alleen een goed doel maar draagt ook bij aan duurzaam hergebruik.

De Vrienden van de Natuurtuin Zoetermeer hopen  dat dit jaar de mooie opbrengst van vorig jaar, 1400 Euro netto, flink zal worden overtroffen. Op 6 en 7 juni rijden vrachtwagentjes door heel Zoetermeer rond. Op 6 juni zijn de wijken Dorp, Rokkeveen,  Driemanspolder en Rokkeveen aan de beurt. De overige wijken de dag erna.

Het Zoetermeerse bedrijf Climpex dat in opdracht van de gemeente deze inzamelingen verzorgt zal rond 1 juni de aanbiedingszakken  zo goed mogelijk huis-aan-huis de verspreiden. Hebt u geen zak ontvangen dan kunt oude kleding, schoeisel e.d. toch aanbieden in een gewone goed afgesloten plastic zak waarop u ‘kledinginzameling’ aangeeft. Hebt u meer dan één zak, knoop dan de zak die u hebt ontvangen op een van de zakken.

De stichting Vrienden van de Natuur- en Landschapstuin Zoetermeer  hoopt dat de opkomst groot genoeg zal om een (gebruikte) container aan te schaffen voor het opbergen van het onderhoudsgereedschap dat door de vrijwilligers wordt gebruikt.

-advertenties-

-goede doel-