crazy sales poster met omloopDe winkeliers van de Dorpsstraat slaan de handen in één met een spectaculaire opruimingsactie: Crazy sale in de Dorpsstraat! Op vrijdag 13 en zaterdag 14 januari vindt een spectaculaire opruimings- en kortingsactie plaats met kortingen van 40, 50 tot zelfs 80%.

 

Mooie kleding en schoenen voor volwassenen en kinderen, prachtige lingerie, leuke accessoires bij de juwelier, een hippe bril bij de opticien, originele artikelen voor het interieur, hobby-artikelen, feestartikelen, goede kinderboeken, mooi speelgoed, bordspellen, outdoor-artikelen, dierenbenodigdheden, fairtrade woon accessoires uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika...leuke gadgets om cadeau te doen, je kunt het zo gek niet verzinnen!

Natuurlijk zijn er ook aanbiedingen voor de inwendige mens: verse afhaalcurries, bonbons, lekkere kaas, een gezond visje en aanbiedingen bij een zeer goede slager, bakker of groenteboer. Ook enkele restaurants en lunchcafés doen mee met Crazy Sales, zodat je tussen het winkelen door voordelig kunt genieten van koffie en thee met gebak of een mooi lunchgerecht. Kom proeven en laat je vooral verrassen!

-advertenties-

-goede doel-