De Bibliotheek organiseert als slot van de Nationale Voorleesdagen ook dit jaar weer een baby-, peuter- en kleutermarkt. Op zondagochtend 4 februari van 9.30 tot 12.30 uur zijn ouders en grootouders met kinderen tot 6 jaar welkom in het Forum (Stadhuisplein 1).

Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen. De toegang is gratis. Vanwege de verwachte drukte zijn kinderwagens deze ochtend niet toegestaan in het Forum.

‘Ssst! De Tijger slaapt’

Ssst De tijger slaapt

Kom naar de theatervoorstelling Ssst! De Tijgers slaapt van theatergroep De Toren van Geluid om 10.00 uur of om 11.00 uur. In de muzikale voorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt' zien we de heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, die het op neemt tegen een grote woeste tijger. Hoewel, woest...? Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur, waarbij de dieren echt tot leven komen. Een grappige voorstelling waarin niet alles is wat het lijkt! De voorstelling duurt 40 minuten.

Workshops

Tijdens de markt zijn er inspirerende muziek- en dansworkshops, zoals ‘Klap eens in je handjes’, ‘Muziek op schoot’, ‘Dreumes- en peuterdans met (groot)ouders’ en ‘Peuter- en kleuterdans’ van CKC & partners.

-advertenties-

-goede doel-