Voedselbank PLUS Floravontuur HRDe jaarlijkse voedselbankactie van de Floravontuur Businessclub, die dit jaar in samenwerking met supermarkt PLUS Verheul  is georganiseerd, heeft maar liefst € 8.500 euro aan boodschappen opgeleverd. De eerste vrachtwagen met levensmiddelen is vandaag bij de Voedselbank Zoetermeer bezorgd.

In totaal worden 160 voedselpakketten bezorgd bij het voedselbankdepot in Zoetermeer. Ruud Steggerda (Directeur Floravontuur Promotie Zoetermeer) en Adriaan Verheul (Eigenaar PLUS Verheul Benthuizen) hebben maandag de pakketten gezamenlijk aangeboden aan Piet Berg (Coördinator Voedselbank Zoetermeer).

De Floravontuur Voedselbankactie is een initiatief van de businessclub van Floravontuur Promotie Zoetermeer. Dit jaar is de actie voor het eerst georganiseerd in samenwerking met Supermarkt PLUS Verheul. Adriaan Verheul is lid van de businessclub van Floravontuur en vroeg tijdens de actieperiode ook aan zijn klanten om een steentje bij te dragen. Deze klanten lieten van zich horen en verdubbelden het aantal voedselpakketten dat al door de ondernemers bij elkaar was gebracht.

Foto’s: Ron Jenner

Op de foto v.l.n.r.: Ruud Steggerda (Floravontuur Promotie Zoetermeer), Piet Berg (Voedselbank Zoetermeer) en Adriaan Verheul Supermarkt PLUS Verheul).

-advertenties-

-goede doel-