Team Speelgoedbank MOOI Zoetermeer Rob Verbunt 09 01 2017 DSC2807Sinds deze maand heeft de Speelgoedbank een nieuw onderkomen in Meerzicht bij ontmoetingscentrum Het Trefpunt aan het Haagsebos 147. De Speelgoedbank is een initiatief van Stichting MOOI en is bedoeld als weggeefwinkel voor kinderen van ouders met een minimaal inkomen. Iedereen die in het bezit is van een ZoetermeerPas, kan gebruik maken van de Speelgoedbank en kan maandelijks een stuk speelgoed komen uitzoeken.

De vernieuwde locatie in Meerzicht is al een tijdje in  gebruik, maar werd vorige week officieel geopend. Voor het ophalen van speelgoed kan men voortaan terecht op maandagen van 14.00-17.00 uur en op woensdagen van 13.00-16.00 uur.

Speelgoed brengen? Dat kan van maandag tot en met donderdag van 11.00 uur - 16.00 uur. Wij zijn blij met speelgoed dat schoon, heel en compleet is.
Momenteel vullen wij ons assortiment graag aan met speelgoed voor wat oudere kinderen en tieners.

Contact
Voor de meest actuele informatie over de activiteiten en openingstijden; bezoek Speelgoedbank MOOI Zoetermeer op Facebook. Bellen naar het Trefpunt? 079 – 323 97 48.
Het Trefpunt is gelegen aan het Haagsebos in Meerzicht en grenst aan de Voorweg. Komt u met de Randstadrail? Uitstappen bij Halte Centrum West.

 

Foto: Rob Verbunt

-advertenties-

-goede doel-