pro patria gvbtoernooiTurners van Pro Patria namen succesvol deel aan het GVB toernooi in Rotterdam. Het regionale turntoernooi van Gymnastiekvereniging Barendrecht werd inmiddels voor de 4e maal gehouden. GV Pro Patria was op zaterdag 9 december 2017 met maar liefst 17 turnsters (niveau N1) vertegenwoordigd op deze districtswedstrijd in sporthal de Enk te Rotterdam.

De turnsters gaven hun visitekaartje af door te laten zien er als team met elkaar en voor elkaar te staan. Daarnaast werd divers eremetaal mee terug genomen naar Zoetermeer.
Joyce Raaijmakers (instap N1) mocht de bronzen medaille mee naar huis nemen. Bij de Pupillen2 mochten Nashaira Emanuelson (1e) en Isabella Strang (2e) op de twee hoogste trede van het podium plaatsnemen.
Dit werd herhaald in de categorie Jeugd1. Hier wisten Marrylinn Hendriks en Winema Olaria beslag te leggen op de gouden en zilveren medaille.