Karateka van Budoschool Kai Sei deden zaterdag mee aan ‘the Battle of the teams’. Alle negen Kai Sei karateka zijn met hun team in de prijzen gevallen en stonden uiteindelijk op het erepodium met mooie resultaten.

image002Het was zaterdag de 8e editie van ‘the Battle of the teams’ in Rotterdam. Negen Kai Sei karateka deden mee; in een eigen team, als gastvechter of namens de Karate-do Bond Nederland in een nationaal team. In totaal namen maar liefst 100 teams uit zeven verschillende landen deel aan het toernooi. The Battle of the teams wijkt af van de normale teamwedstrijden. Niet het aantal gewonnen partijen telt, maar het in totaal aantal gescoorde punten. Hierdoor komen alle vechters in het team aan de beurt.

3x Brons

Het team met George Karapetjan, Kai Krul, Kosta Pappaioannou en Colin Vercammen bereikte de halve finale, die zij in een zeer spannende wedstrijd nipt verloren. De directe strijd om het brons werd gewonnen en daarmee waren de bijbehorende medailles en de teambeker binnen.
Nicole Pappaioannou was ondertussen van start gegaan met het team Amsterdam Fighters. Ook dit team behaalde een mooi resultaat met het brons. In het middaggedeelte kwam Marin Hagenaar uit met het team KBN. In deze sterk bezette poule wist het team uiteindelijk beslag te leggen op het brons.

Zilver en goud

Haar zus Sarah Hagenaar kwam eveneens uit met team Amsterdam Fighters. Zij wisten uiteindelijk beslag te leggen op het zilver. In de ochtend verscheen het team KBN youth girls 1 met Kai Sei karateka Wissal el Boudakhani, Mex Onderwater en team Fighting Nabil karateka Robin van Wezel op de mat. Op één na werden alle wedstrijden in alle partijen gewonnen en de finale zege was ook voor het KBN Dream Team. De hoogste plek op het erepodium en het zeer verdiende goud was daarmee een feit.

-advertenties-

-goede doel-