wvz goedDe schoonspringers van WVZ zijn blij met de nieuwe vesten van de sponsor Handelsonderneming Joost Kerklaan BV uit Berkel en Rodenrijs. De vesten werden op zondag 3 december in zwembad de Veur aan de schoonspringers en begeleiding van WVZ uitgereikt.

Deze vesten komen ook wel op een goed moment, net als andere jaren zijn er weer veel wedstrijden voor de springers en tijdens deze wedstrijden moeten de springers goed hun spieren warm houden. De springers hebben een goed jaar achter de rug met een derde plaats in het verenigings- klassement van de KNZB Breedtesport wedstrijd, tijdens het Nederlands Junioren Kampioenschap (NJK), een mooie tweede plaats bij het synchroon springen op de 3 meter plank en er zijn veel persoonlijke records aangescherpt. Nu bij het begin van het nieuwe seizoen is er een goede start gemaakt en WVZ staat nu bovenaan in het verenigingsklassement van de KNZB Breedtesport competitie.

Handelsonderneming Joost Kerklaan BV heeft een goede naam opgebouwd in het demonteren en weer opbouwen van kassen en ketelbouw in een korte tijd. Daar ligt ook de link met de schoonspringers van WVZ, door hard met elkaar te trainen in weinig beschikbaar zwemwater een zo’n hoog mogelijk resultaat te behalen.

-advertenties-

-goede doel-