20171220 118994Het Kinderpretplein, woensdag op de Markt bij de Winterfair, zorgde voor heel veel blije gezichtjes bij de kinderen. Kinderen tot 12 jaar konden er de hele middag spelen, knutselen, op de foto met de kerstman en nog veel meer. Aan het eind van de middag werd de Talentenshow gehouden en konden alle muzikale kinderen hun talent laten zien of horen.

Miranda Roeleveld was al maanden druk aan de slag om alles te organiseren, en op de dag zelf was alles prima geregeld. Heel veel vrijwilligers hielpen de kinderen bij het knutselen of schminken of zetten zich in bij de spelletjes. Voor de kleintjes was er een leuk springkussen, de grotere kinderen konden zich uitleven op de rodeostier. Buiten de grote verwarmde tent konden de kinderen nog schaatsen en van de mega ijsglijbaan.

20171220 118970  20171220 118998 

Zoetermeer got talent bracht een harpiste op het podium, dansers en verschillende zangers en zangeressen met repertoire van klassiek tot musical. De talentenshow werd gewonnen door 'André Hazes' met een treffende uitvoering van 'Een beetje verliefd'.

-advertenties-

-goede doel-