koud en nieuw silverdomeKerst houdt na 25 december bij SilverDome niet zomaar op. Om gezellig in de kerstsferen te blijven starten vanaf 28 december de ijspretdagen, waarbij iedereen rondom het thema ‘Koud & Nieuw’ het nieuwe jaar in zullen schaatsen op zowel de Oval als de IJshockeybaan.

Tijdens iedere ijspret dag zijn er diverse doorlopende activiteiten, zoals de Goede Voornemens wensboom, Meet & Greets met Rico, de Raad Het Woord Speurtocht en natuurlijke coole dagactiviteiten. De IJspretdagen zijn van 28 december tot 7 januari.

Ook gedurende de dag staan er diverse activiteiten op het programma zoals het kidsplein. Dagelijks is op de IJshockeybaan het kidsplein geopend, waar de jeugd de schaatsen even kan uittrekken om te jumpen op de springkussens. Voor de liefhebbers van oliebollen, staat er op de Oval elke dag een stempelpost klaar om oliebollenstempels te verzamelen. De recordhouders van de dag worden uiteraard getrakteerd op een lekkere oliebol.

Coole beats & clinics

Iedereen die sportief het nieuwe jaar in wil gaan, kan deelnemen aan één van de coole clinics (o.a. Kunstrijden en IJshockey). Deze worden verzorgd door de Thuis verenigingen van SilverDome op een deel van de IJshockeybaan van 11:00-12:00. Tevens wordt iedere dag afgesloten met de TOP2000 IJsdisco op de IJshockeybaan, waar jong en oud kunnen swingen op de coolste beats van het jaar.

Het ijsspektakelprogramma begint om 10:30 en duurt tot 17:30 uur. Naast het reguliere aanbod heeft de horeca speciale aanbiedingen in de vakantieperiode. Uiteraard staat de vakantieklassieker “Rico Menu” op de kaart, waar jong en oud kunnen genieten van een hotdog, friet en limonade voor een cool prijsje. Om binnen het thema te blijven is er een exclusieve ‘Fruity Ice Shot’, een shotglas gemaakt van echt ijs gevuld met een gezonde mini smoothie.

Ook Tweede en ‘Derde’ Kerstdag geopend

Tot en met eerste kerstdag is SilverDome gesloten, maar op Tweede (26 december 12:00-17:00 ) en ‘Derde’ Kerstdag (27 december 10:30-17:30) is de ijshockeybaan al geopend voor Publieksschaatsen in Kerstsferen. Voor meer informatie, alle openingstijden, het complete programma en (online) tickets ga je naar www.silverdome.nl 

-advertenties-

-goede doel-