kinderpretpleinHet Kinderpretplein is knutselen, spelen, springen en zingen voor kinderen van 4-12 jaar. Op woensdag 20 december is er speelplezier in de grote verwarmde tent op de Markt tijdens de Winterfair. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn kinderen en ouders van harte welkom.

Ook dit jaar wordt de Markt omgetoverd tot een écht kinderpretplein! Honderden kinderen hadden in 2016 tijdens de Winterfair de tijd van hun leven in de grote tent met allerlei leuke activiteiten. Zoals kerststukjes maken, waxinehouders versieren, schminken en nog veel meer. Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud. Voor de kleintjes is er een springkussen en voor de grotere kinderen en begeleiders een heuse Eland-Kerst-Rodeo! Ook kun je meedoen met de talentenjacht Zoetermeer got talent en een kijkje nemen op de kerstmarkt, de overdekte schaatsbaan én de ijsglijbaan van de Winterfair.

Het Kinderpretplein is geopend op woensdag, 20 december van 13.00 tot 16.00 uur.

De toegangsprijs is 2 euro en voor Zoetermeerpashouders 1 euro per kind. Hiervoor krijgen ze drinken en fruit. Ook mogen de kinderen een keer van de ijsglijbaan gaan.

 

Zoetermeer Got Talent

Benjamin zoetermeer got talentVorig jaar was Benjamin van der Waaij de overtuigende winnaar van Zoetermeer Got Talent. Een talentenshow voor kids tussen de 4 en 13 jaar oud. Wie wordt Zoetermeer Kinderpretplein Talent 2017?

Kun jij zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen of heb jij een ander talent? Jij mag het podium op om jouw kunsten te laten horen, zien, ruiken, voelen, te laten beleven aan je publiek! Geef je op voor deze talentenshow op woendag 20 december tijdens het kinderpretplein op de Markt. Zoetermeer Got Talent start om 14 uur op het Kinderpretplein. Om 15:00 uur is de prijsuitreiking en wie weet wordt jij hét Kinderpretplein Talent 2017! De winnaar mag zijn of haar act nog een keer vertonen voor alle aanwezigen.

Opgeven voor Zoetermeer got talent doe je hier: doemee.zoetermeer.nl/initiatieven/kinderpretplein2017/zoetermeergottalent

  

Bekijk ook de site: www.kinderpretplein2017.nl

-advertenties-

-goede doel-