20171207 116970

Wethouder Margreet van Driel, verkoper Richard Camphens en regio manager André Albers

Caresse, een nieuwe slaapformule, is donderdagmiddag geopend in het Woonhart. De winkel is te vinden op de tweede verdieping van Roobol Woningstoffering en biedt een ruime sortering op het gebied van verstelbare boxspringbedden. De winkel werd geopend door wethouder Margreet van Driel.

André Albers, Rayon Store manager bij Roobol, is blij deze unieke slaapformule naar Zoetermeer te hebben kunnen halen. Wat Caresse uitstraalt en beoogt, ligt in lijn met de kwaliteit en uitstraling van Roobol Woningstoffering. Uniek bij de systemen van Caresse is het 'pull-back systeem' waarmee het bed versteld kan worden. Bij de meeste verstelbare bedden verschuift de persoon die op het bed zit of ligt naar het midden van het bed als hoofd- of voeteneind omhoog gesteld worden. Het pull-back systeem zorgt ervoor dat je nog steeds bij het hoofdeind ligt, zodat je ook nog makkelijk bij je nachtkastje kan.

20171207 116973  20171207 116974 

 

De gemeente wil, na het afblazen van de Outlet Mall plannen voor het Woonhart, weer bekijken hoe het Woonhart verder kan. Wethouder van Driel: "Als gemeente kijken we hoe we de plannen van het winkelcentrum kunnen faciliteren. De wens is om het Woonhart te versterken met winkels voor kleine aankopen". Ed Heemskerk, voorzitter van de winkeliersvereniging, vult aan: "Tja, een bed koop je maar eens in de 10, 15 jaar. Maar we willen mensen veel vaker in het Woonhart zien! We willen dit bereiken door ons ook te richten op kleine aankopen, zoals een lampje of kleine woonkadootjes. Het Woonhart bestaat nu 20 jaar en heeft nog 70% van de winkeliers van het eerste uur. Het gaat dus eigenlijk best goed met het Woonhart, maar we willen graag nog een stap verbeteren!"

Caresse is te bereiken via Roobol, maar ook via het parkeerdek op de tweede etage met een eigen ingang.

 

-advertenties-

-goede doel-