publieksprijsTheatergezelschap Greg & Baud heeft woensdagavond de Zoetermeerse Publieksprijs voor Kunst en Cultuur 2017 in de wacht gesleept. De prijs werd overhandigd bij 1892 Eten & Drinken door Floravontuur directeur Ruud Steggerda aan Gerard Zijlstra van Greg & Baud Productions.

Voor Greg & Baud is het dit seizoen al de derde belangrijke prijs die behaald wordt. In november won Jeroen van Grunsven de Amateur Musical Award met zijn rol als Gomez Addams in de musical The Addams Family. Dansgezelschap Livello, dat ook behoort tot Greg & Baud Productions won het Nederlands kampioenschap Dance Challenge. Gerard Zijlstra was bijzonder trots op zijn theatergezelschap: "Trots op ons! Ik hoop dat we komend  jaar weer zicht krijgen op een eigen locatie en zo deze kwaliteit kunnen vast houden!" Het eerstvolgende project van Greg & Baud is de kerstmusical Madagascar, die de gehele kerstvakantie in het Qseum zal spelen.

De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan een groep of vereniging die zich verrassend of vernieuwend heeft onderscheiden op het gebied van kunst en cultuur. De prijs bestaat uit een geldprijs van €1000,-  en het Bronzen Visdiefje, een beeldje ontworpen door de Zoetermeerse kunstenares Fieke Hordijk. De andere genomineerden voor de prijs waren acteur Johannes Eichwald, Ateliers 1819, street artist Tobias Becker Hoff en kunstenares José Koebrugge.

-advertenties-

-goede doel-