De Zoetermeer Panters houden tijdens de wedstrijd tegen Nijmegen Devils’ op zaterdag 16 december een Teddy Bear Toss gehouden. Tijdens deze actie voor het goede doel worden onder andere door het publiek meegebrachte knuffels op het ijs gegooid.


teddy bear tossHet is de bedoeling dat de fans van de Zoetermeer Panters zoveel mogelijk knuffels naar de wedstrijd meebrengen. De meegebrachte knuffels mogen door de fans bij de eerste goal van de Panters op het ijs worden gegooid. De knuffels worden verzameld en door de spelers persoonlijk naar zorginstellingen gebracht. De beren worden in deze zorginstellingen geschonken aan zieke kinderen en kinderen uit achterstandsgezinnen.

Knuffels kunnen op de ijsbaan vóór de wedstrijd worden gekocht, of gewoon in de speelgoedwinkel. Natuurlijk is het ook mogelijk je eigen favoriete knuffel mee te brengen en deze te schenken aan dit goede doel.

  

Niet bij de wedstrijd aanwezig, wel een knuffel schenken?


Indien u niet bij de wedstrijd aanwezig kunt zijn, dan is het mogelijk vooraf een knuffel te schenken. U kunt uw knuffel vóór 16 december inleveren achter de kassa (Silverdome ijsbaan) in de daarvoor bestemde doos.
Samen met de Teddy Bear Toss organiseren de Panters een grote inzamelingsactie onder de fans, de inwoners van Zoetermeer en het bedrijfsleven van Zoetermeer en omstreken.

Wilt u doneren? Doneer dan direct via Tikkie met onderstaande links:
• € 2,00 - https://tikkie.me/pay/oguds648uc4g3n3dr431 
• € 5,00 - https://tikkie.me/pay/e5s5jq2dd4kpftlci774 
• € 10,00 - https://tikkie.me/pay/kjqv6j9lfines843pe5c 
• € 20,00 - https://tikkie.me/pay/tr70ivo6s0l4nu12ro0k 
• € 50,00 - https://tikkie.me/pay/1s7gi6ieni2jn9p2othn 
• € 100,00 - https://tikkie.me/pay/r5j8454rjtm0s8nj0pb7 


De opbrengst

De opbrengst van de beren die voorafgaand aan de wedstrijd op de ijsbaan worden verkocht alsmede het ingezamelde bedrag wordt gedoneerd aan Sophia Kinderziekenhuis. Hiervan wordt de helft besteed aan het aankopen van speciaal gesteriliseerde beertjes/aapjes, die ernstig zieke kinderen krijgen als ze in het ziekenhuis worden opgenomen. De andere helft van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Nederlandse Meningitis Stichting; een stichting die zich bezighoudt met de studie en bestrijding van de meningokokkenbacterie.

-advertenties-

-goede doel-