docenten ONC Glazen HuisDe week voor kerst staat op het Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef in het teken van het goede doel. Van maandag 18 tot en met donderdag 21 december worden vier docenten opgesloten in het ONC Glazen Huis. De school wil zo de actie van 3FM Serious Request ondersteunen. Het Glazen Huis is één van de acties die het ONC onderneemt om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.


Het thema van Serious Request is dit jaar het weer samen brengen van ouders en kinderen die elkaar zijn kwijtgeraakt door oorlog en rampen. Wereldwijd gaat het om vier miljoen vaders, moeders en kinderen. Net als de 3FM-dj’s mogen de docenten in het Glazen Huis alleen sapjes drinken en zijn zij te volgen via een livestream. Tegen betaling kunnen leerlingen en medewerkers muziek aanvragen die in de pauzes wordt afgespeeld en berichtjes doorgeven voor de digitale mededelingenborden.


ONC Charity Day

In de tussentijd zijn er allerlei activiteiten waarmee het ONC geld wil inzamelen. De leerlingen die het meeste geld ophalen mogen mee naar Apeldoorn om de opbrengst bij het echte Glazen Huis in te leveren. Hoogtepunt van de week is de ONC Charity Day op donderdag 21 december van 16.00 – 20.00 uur met een markt door heel de school. Om 19.30 uur gaat het Glazen Huis weer open en wordt ook het opgehaalde bedrag bekend gemaakt. De dag wordt afgesloten met het kerstbal voor leerlingen en medewerkers.
Het ONC Parkdreef hoopt op een mooi bedrag voor het goede doel. Wilt u ook uw bijdrage leveren? Kom dan naar de ONC Charity Day of doneer via onze website: www.onc.nl  (mogelijk vanaf 13 december).

-advertenties-

-goede doel-