20171206 11686520171206 116868De Winterfair begint steeds meer vorm te krijgen op het Marktplein, de grote tenten voor de voorstellingen en de schaatsbaan zijn al opgebouwd en de organisatie is nu nog druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Vrijdagavond wordt het grootse winterfestival officieel geopend door burgemeester Aptroot, waarna Candy Dulfer op zaterdag een concert zal geven.

Van 8 december tot en met 7 januari 2018 pakt Zoetermeer groots uit met de Winterfair op het Marktplein. Tijdens deze Winterfair in het kloppend hart van de stad is er onder andere de snelste ijsglijbaan van Nederland, een overdekte schaatsbaan, een vuurwerkshow met oud en nieuw, ’n winterbier-festival, het Feest der Herkenning voor eenzame ouderen met Alzheimer, diverse concerten, Winterfoodtruckfestival, kerstmarkt en nog veel meer!

Het Festival gaat dit weekend van start met het optreden van Candy Dulfer (kaarten te koop via: www.winterfairzoetermeer.nl/agenda-9-december/ ) het Bierfestival en een obstacle run op zondag 10 december.

-advertenties-

-goede doel-