Het Zoetermeers Mannenkoor geeft donderdag 21 december 2017 zijn traditionele kerstconcert in de Zoetermeerse Nicolaaskerk. Het koor studeerde weer enkele nieuwe liederen in, waaronder het bekende Joy to the world van Händel en het kerstlied Leise rieselt der Schnee.

EVRF ZMK 19SNatuurlijk zullen bekende kerstliederen als Stille Nacht, Cantique de Noël en Jingle Bells niet ontbreken. Ook is er gelegenheid voor samenzang. Evenals vorig jaar wordt medewerking verleend door de harpiste Sophie van Dijk. Dit jaar treedt zij samen op met de fluitiste Louise Berendsen. Verder zal de bekende hoboïst Han Kapaan zijn medewerking verlenen. De leiding is in handen van dirigent Steven van Wieren en de begeleiding wordt verzorgd door Patrick Hopper.

Feest

Het belooft donderdag 21 december 2017 een feest te worden voor wie van mannenkoorzang houdt. Kaarten kosten € 12,50 per stuk (inclusief drankje in de pauze) en zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, bij de ingang van de kerk (zolang de voorraad strekt!) en via de website www.zoetermeersmannenkoor.nl. Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.15 uur. De Nicolaaskerk is te vinden aan de Dorpsstraat 26 te Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-