Update 14.00 De hele show komt nogmaals langs, dus wanneer je iets gemist hebt, blijf dan kijken en wanneer je even wil stoppen met zonnen, kom dan kijken. Wij hebben nog geen reactie van de mannequins. Wel heeft de organisatie een groot doek gemaakt met alle sponsoren en wil hun allemaal hartelijk danken voor hun inzet. Verder laat de organisatie

JijDoetSponsors

 

Update 13.45 De Urban streetstyle gaat nu beginnen. Daarna zullen alle shows nogmaals voorbij komen. De modeshow zal duren tot 17.00 uur. Trendy fotograaf Patricia Munster en Actief fotograaf Kevin Hollmann zullen hun foto's binnenkort klaar maken voor publicatie. Deze foto's komen in een ander artikel.

 

Jenna vraagt jongeren voor de camera en vraagt hun de hemd van het lijf! Dit en andere

onderwerpen kan je terug zien op ons weekoverzicht: http://www.zoetermeeractief.nl/zoetermeer-actief-tv

Elke maandagochtend komt het nieuwe

 JijDoetJennaInterview

 

Om 13.45 start de Urban Streetstyle, dus als je snel ben kan je er bij zijn. Stadhuisplein!

 

Update 13.30 Repoter Martha laat weten: "Het publiek is super! Zit te joelen en te klappen en de sfeer is goed, mede doordat de zon zo lekker schijnt is het een echt feest geworden. Het is hartstikke leuk en er komen steeds meer mensen bij. De dames van JijDoet waren eerst wat zenuwachtig, maar dat valt nu wel weer mee. :) Ze hebben de smaak te pakken."

MOOI schrijft op Twitter: @Zmeeractief @JijDoet Catwalktraining heeft gewerkt. Jonge modellen totally in control tijdens showen vintage kleding

Interviewer Jenna gaat zo met de filmcamera de meiden vragen hoe ze het tot nu toe vinden gaan, wat ze hebben uitgekozen voor vandaag en waarom ze gekozen hebben voor vintage kleding.

 

 JijDoetChineseStijlKevin

Zomers met de kleintjes in Chinese stijl.

Laat het mooie weer maar blijven, zij zijn er klaar voor.

 

Foto: Kevin Hollmann

Update 13.00 uur Van onze reporter ter plaatse horen we dat het steeds drukker wordt. De eerste serie foto's komen er aan, de wifi was daar traag, dus hebben we voor een andere oplossing gekozen. De organisatie is tevreden tot nu toe. De cameraploeg van Zoetermeer Actief staat ook aan de catwalk.

 

De Presentatrice van vandaag bij JIJDoet is Dewi. Zij is jong en een aankomend talent. Rob Verbunt van Mooi maakte deze foto voor Twitter.  JijDoetDewi

 

JijDoetThemaFestival

Update 12.15 De kop is er af! de modeshow, die meteen ook de kick off is voor het nieuwe project JijDoet, is van start gegaan met het thema Festival. Meteen een zonnig thema wat pas bij het mooie weer. Niet voor niets is gekozen voor het dit thema als opening.

De catwalk ligt op het Stadhuisplein en bezoekers kunnen langs de kramen of even zitten langs het platform om te kijken.

Taco Kuiper heeft de modeshow geopend

 

 

MarijeAmetMannequinsUpdate 12.00 De jongeren zijn er bijna klaar voor. Een laatste oefening met Marije Arnouts en dan kunnen ze de catwalk op. Zij doen dit met kleding die zij hebben aangeschaft bij De kledingbank, Pelgrimshoeve en andere 2e hands kledingzaken (zie op onze site het overzicht 2e hands kledng.)

Een team van 20 jongeren heeft alles zelf in de hand. Van kleding kopen, verstellen en showen tot aan de opbouw van de stage, het licht en het geluid. Op de foto, Marije Arnouts, ondersteuner van de jongeren in het midden met, zoals ze het zelf schrijft, een korte Yoga oefening vooraf.

 

 

Update 11.50 De kledingbank heeft via Facebook laten weten dat ze hun kraam aan het inrichten zijn en leggen nu de laatste hand. Voor de organisatie begint het nu toch echt te kriebelen. De muziek en de mannequins lopen zich warm. De liveblog van Zoetermeer Actief is hiermee gestart. Reporter Martha en fotograaf Patricia komen over enkele minuten aan.

 

KledingbankBijJijDoet

Kledingbank richt de kraam in.

Foto: Raimond Pouw

 Wij houden je vandaag op de hoogte via een live blog van de JijDoet modeshow. Volg onze tweets via @trendyztm of via @zmeeractief.

-advertenties-

-goede doel-