voedselgroep

Jordy van der Gaag en manager AH Meerzicht Leo van der Meer

Initiatiefnemers Jordy van der Gaag en Marcel Bruijnius van Voedselgroep Zoetermeer zetten zich al bijna een jaar in voor mensen die net overal buiten lijken te vallen. De mensen die bijvoorbeeld net buiten de criteria van de Voedselbank vallen hebben vaak grote moeite om rond te komen. Zelfs de noodzakelijke boodschappen worden dan een probleem.

Zaterdag 24 mei hield Voedselgroep Zoetermeer een grote inzamelingsactie, gesponsord door Albert Heijn Meerzicht. In de Albert Heijn gaven Jordy en Marcel informatie over het werk van de Voedselgroep en konden mensen een extra boodschap in het Voedselgroep-karretje stoppen. Al gauw was één karretje niet genoeg! Uiteindelijk werden vier volle karren met boodschappen opgehaald, manager  Leo van der Meer van Albert Heijn  Meerzicht sponsorde de vijfde kar, vol met onder andere wasmiddelen en luiers.

Heeft u na het opruimen  van de keukenkastjes nog veel producten over die toch niet gebruikt worden? De Voedselgroep zorgt ervoor dat het goed terecht komt bij mensen die het hard kunnen gebruiken! Neem contact op via het formulier voedselgroepzoetermeer.nl/contactpagina

of bel Jordy op nummer 06-48543875.

-advertenties-

-goede doel-