blues

Jawel, de al weer 22e editie van het jaarlijkse muziekfestival Zoetermeer Blues staat voor de deur! Een festival dat volgens blues kenners tot één van de betere bluesfestivals van ons land behoort!

20130601 14815Drie dagen lang staat het centrum van Zoetermeer in het teken van de Blues.

Vrijdagavond 30 mei, zaterdag 31 mei en zondag 1 juni bestijgen meer dan 30 bands de podia in Stadshart en Dorpsstraat, terwijl voor het eerst ook een After Party op het programma staat in het JJ Music House op zondag 1 juni.

Bluesliefhebbers zijn op vrijdagavond 30 mei van harte welkom in Stadshart en Dorpsstraat, waar van 19.00-22.00 uur diverse bands acte de présence zullen geven.

Op zaterdag 31 mei zijn beide winkelcentra zowel overdag als in de avonduren het toneel voor tientallen Bluesmuzikanten, terwijl op zondagmiddag 1 juni in het Stadshart een afsluitend middagprogramma plaatsvindt, gevolgd door de After Party in het JJ Music House

(toegangsprijs After Party: € 10,--).

Het thema van dit jaar: `Young meets Old. United in Blues`

Enkele namen: Lefthand Freddy, Little Steve & the Big Beat, Blues ’n Stuff, RJ Mischo Band (USA), Ruben Hoeke Band, Robert Smith Bluesband, BB & the Blues Shacks (D), Mr. Boogie Woogie/Fats Domino Tribute, The Blues Vision (BE) en Tail Dragger (USA).

Special guest op zaterdagmiddag in het Stadshart is My Brainbox, ft. Jan Akkerman en Bert Heerink en tijdens de After Party in het JJ Music House zullen de Nimmo Brothers uit Schotland voor het voetlicht treden.

Alle nadere informatie over het programma en de locaties van optredens is te vinden op de site van Zoetermeer Blues: www.zoetermeerblues.nl

Het complete programma vindt u ook hier: Programma Zoetermeer Blues 2014

 

-advertenties-

-goede doel-