20130615 15211

In het Burgemeester Hoekstrapark in Zoetermeer wordt op zaterdag 7 juni van 12.00 tot 18.00 uur Het Droomfeest 2014 georganiseerd. Voor het vijfde jaar op rij staan tijdens dit benefietfeest kinderen met hartziekten centraal. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Hartedroom en de Hartstichting.

Hart centraal

Het Droomfeest 2014 staat stil bij het feit dat uitstapjes voor kinderen met hartziekten niet vanzelfsprekend zijn. Spelen en plezier beleven is voor hartpatiëntjes vermoeiend en soms zelfs ziekmakend. Daarom wordt tijdens dit benefietfeest wordt het hart gevierd. Niet alleen hartpatiëntjes zijn welkom: ook gezonde én andere zieke kindjes.

20130615 15208 20130615 15218

De feestgangers kunnen zich uitleven op springkussens en een bungee trampoline. De mogelijkheid om geschminkt en beschildert te worden met glitter tattoos geeft deze dag een extra feestelijk tintje. Ook dit jaar zijn Brandweer Zoetermeer en Politie Zoetermeer weer aanwezig met spuithuisjes en een luchtkussen. Iedere bezoeker krijgt bij entree de Het Droomfeest Smikkel Strippenkaart. Hiermee kunnen de kinderen gedurende de dag genieten van zeven verschillende lekkernijen. Zo verzorgt frietkraam Das Nogal Wiedes de frietjes en bakt JK catering pannenkoeken. Voor de hartpatiëntjes is er een rustruimte waar zij zich even kunnen terugtrekken.

Entree voor het benefietfeest is gratis, maar een donatie is gewenst. De opbrengst van de entree en de loterij gaat volledig naar Stichting Hartedroom en de Hartstichting. Het benefietfeest is voor alle kinderen tot 12 jaar, begeleiding is een vereiste.

Zaterdag 7 juni 2014
Van 12:00 tot 18:00 uur
Burgemeester Hoekstrapark Zoetermeer (wijk 18/19 Rokkeveen)

Het Droomfeest

Mascha Smulders, initiatiefneemster van Het Droomfeest, organiseerde in 2010 het eerste Droomfeest. Toen zes jaar geleden hij haar zoon Jayden de hartziekte Cardiomyopathie werd vastgesteld, merkte zij hoe beperkt het gezin was in leuke dagjes uit. Zij bedacht voor hartpatiëntjes een feestelijke dag samen met leeftijdsgenoten. Vorig jaar had het benefietfeest 2500 bezoekers. En werd er in totaal €1500 opgehaald voor de stichtingen.

-advertenties-

-goede doel-