Nicole FiselierAls afsluiting van een bijzonder seizoen presenteert de Stichting Regenboogmuziek op woensdag 4 juni om 20.15 uur voor de tweede maal een Schubertiade: een zomeravond vol heerlijke muziek van Franz Schubert. Het concert vindt plaats in Centrum De Regenboog in de wijk Rokkeveen.

Op het programma onder meer de onvergetelijke Fantasie voor piano vierhandig. Een stuk dat ieder die het kent koestert en met zich meedraagt vanwege de pure schoonheid en de intense eerlijkheid waarmee het zich aan de luisteraar geeft. Passie, melancholie, liefde, blijdschap, lijden, berusting: de muziek van Schubert kent alle menselijke gevoelens.

Een ander meesterwerk op het programma: Der Hirt auf dem Felsen voor sopraan, klarinet en piano. Voor heel veel mensen één van de mooiste Schubert liederen en voor alle klarinettisten één van de heerlijkste partijen om te spelen. Julien Hervé zal samen met sopraan Nicole Fiselier ongetwijfeld voor een betoverende uitvoering zorgen.

Nicole Fiselier zingt voor de pauze zes bekende liederen en het pianoduo Cathelijne Noorland en Bas van Westerop voert behalve genoemde Fantasie een klein pareltje uit: het Rondo in A.

woensdag 4 juni 2014 om 20.15 uur

Centrum De Regenboog

Nathaliegang 263 Rokkeveen (wijk 19) Zoetermeer

Entree: 13€ (incl. koffie/thee) t/m 18 jaar: 5€

Houders van een Zoetermeerpas: gratis

Reserveren kan op: www.regenboogmuziek.nl

-advertenties-

-goede doel-