circusnevermind act

Het jeugdcircus bestaat ruim 11 jaar in Zoetermeer. Inmiddels is Circus Never Mind uitgegroeid tot een van de grotere jeugdcircussen in Nederland. Wekelijks krijgen 140 kinderen, jongeren en volwassenen les in de verschillende circusdisciplines. Alle lessen worden gegeven in de circuszaal in het Kwadrant Theater. Een keer per jaar gaan alle groepen het theater in en laten zien wat zij kunnen. Op 14 juni 2014 zijn er vier voorstellingen, voor de pauze treedt een oefengroep op, na de pauze treedt een groep op met jongeren. De voorstellingen zijn om 10:00, 13:00, 16:00 en 19:00 uur.

Circus Never Mind is in Zoetermeer een begrip geworden. Op bijna alle scholen is het jeugdcircus te gast geweest voor het verzorgen van workshops of circusdagen. Ook zijn zij veel betrokken bij Zoetermeerse evenementen en hebben ze vorig jaar zelfs opgetreden tijdens het bezoek van de Koning en Koningin aan Zoetermeer.

Wil je komen kijken naar een van de circusvoorstellingen op 14 juni 2014? Kaartjes zijn te verkrijgen voor 6 euro bij Kinderboekwinkel Silvester in de Dorpsstraat. Meer informatie over het jeugdcircus is te vinden op www.circusnevermind.nl

 MG 5566 IMG 8358 IMG 6864

-advertenties-

-goede doel-