CKC Zoetermeer Prijsuitreiking Beeldende Wedstrijd 2014

De kersverse wethouder Robin Paalvast reikte afgelopen donderdag 22 mei de 1e prijs uit aan Janny van Dijk, de winnares van de CKC beeldende kunst wedstrijd 2014. Deze vijfde editie van de wedstrijd, met als thema ‘Macht en Pracht’, is door het CKC georganiseerd voor alle beeldende kunst cursisten.

De man en zoon van Janny namen de prijs in ontvangst. “Prachtig dat Janny’s werkstuk de 1e prijs heeft gewonnen, maar betreurend is het feit dat dit het laatste werkstuk van Janny is dat we mogen bewonderen, daar ze eerder dit jaar overleed.” Het werkstuk ‘De schatkist van de koning’ toont het plezier, de toewijding en de passie die Janny voor het vak keramiek had.

De publieksprijs ging naar Meena Hamilton, cursist edelsmeden bij docente Peggy Bannenberg. Met haar werkstuk, bestaande uit een schakelarmband met onderdelen geprint met een 3D printer, wist ze het publiek te overtuigen.

Het winnende werk van Janny en Meena en alle andere ingezonden stukken worden tot 11 juli 2014 geëxposeerd in het CKC en zijn gratis te bezichtigen tijdens openingstijden.

-advertenties-

-goede doel-