foto giftenbus 2Ongetwijfeld heeft u dit antwoord regelmatig gehoord wanneer u aan iemand vroeg wat hij of zij voor zijn/haar verjaardag of jubileum wilde hebben. “Ik heb alles al, ik zou het echt niet weten!” En het is waar, wij hebben alles al. De oplossing wordt dan vaak gevonden in een envelop met inhoud of een cadeaubon.

Wanneer wij dezelfde vraag zouden stellen aan bijvoorbeeld een kind in Sierra Leone of Burundi, dan zou het antwoord kunnen zijn “schoon drinkwater” of “een paar dagen per week naar school”. Wat voor ons gewoon is, is voor kinderen daar en in veel andere landen een cadeau, een groot cadeau.

Dankzij Unicef kunnen dit soort cadeaus worden uitgedeeld. In feite dankzij u. Want Unicef is volledig afhankelijk van vrijwillige donaties van particulieren, bedrijven en instellingen. Iedere bijdrage is daarom van harte welkom. Zonder U geen Unicef.

Mocht u iets te vieren hebben en u heeft alles al, dan is het misschien een idee om ter gelegenheid daarvan de enveloppen met inhoud te schenken aan Unicef. U kunt bij UNICEF Zoetermeer een grote collectebus lenen, waar uw gasten hun gift aan u in kunnen doen. Zo heeft u samen met familie en vrienden een feestje en kinderen in moeilijke omstandigheden hebben dankzij u ook een feestje. Gedeelde vreugde is dubbele vreugde!

De collectebus wordt bij u thuis of uw bedrijf bezorgd en ook weer opgehaald. Als u dat wil, wordt de opbrengst samen met u geteld en krijgt u een bewijs van de gift. Wilt u meer weten, neem dan contact op met André Stikkelorum, 06 23 898 054 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-