Windmill bigband

Op 1 juni is Zoetermeer Jazz alweer toe aan het laatste concert van dit seizoen! Voordat de vakanties weer beginnen heeft de organisatie van Zoetermeer Jazz nog wel een spektakel in de Sniep, want dan treedt The Windmill Bigband op met daarbij vocaliste Xandra Willis.

Deze bigband heeft in ons land hoge ogen gescoord op festivals en zelfs meerdere malen de eerste prijs bij een concours weten weg te slepen en terecht!

Toen in 2011 het jazzfestival Laura Fygi had gecontracteerd, wilde ze vanwege haar net uitgekomen cd wel graag worden begeleid door een bigband. Door de uitstekende prestaties eerder in Zoetermeer was het voor de organisatie klinkklaar.... dat moest dus The Windmill Bigband worden! Zowel Laura, als haar manager hadden niet eerder van deze, uit Alblasserdam afkomstige bigband gehoord, laat staan, mee gewerkt! Maar al tijdens de eerste repetitie was Laura zeer enthousiast : “dat deze bigband helemaal te gek!” Intussen hebben Laura Fygi en The Windmill Bigband heel vaak met elkaar optredens verzorgd.

Reserveren kan via een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon t/m zaterdag 31 mei 079 3316177. Aanvang: 15:00 uur - Toegang € 7,50

Zoetermeer Jazz - september

Achter de schermen wordt keihard gewerkt aan het festival Zoetermeer Jazz, waarvan de special toch wel plaatsvindt op zaterdag 27 september, de Jazznight.

Hier treden in zowel de Sniep als in de festivaltent, die tussen het restaurant en het hotel wordt neergezet, bekende binnen- en buitenlandse jazzvertolkers op, zoals o.a. Madeline Bell (USA) en Mel Tormé's zoon, James Tormé (USA) maar er is nog veel meer en zeer binnenkort staat het gehele programma op de website van www.zoetermeerjazz.nl

Op 1 juni kunt u alvast kaarten à € 22,50 kopen (na 6 juli € 25,00).

-advertenties-

-goede doel-