André Rouvoet, oud-minister Jeugd en nu voorzitter van Stichting Present-Nederland, geeft het goede voorbeeld. Als vrijwilliger gaat hij aan de slag om aan bewoners van Middin Heemburg in Zoetermeer een gezellige avond te bieden.

stichting presentHet Present project bij Middin Heemburg-Zoetermeer is onderdeel van NON-STOP-Present. Daarbij zijn bestuur, medewerkers en vrijwilligers van Stichting Present Nederland, met voorzitter André Rouvoet aan kop, 24 uur achter elkaar actief als vrijwilliger voor plaatselijke Present-projecten door heel Nederland. Op vrijdag 23 mei van 19.30 u. tot 22.00 u. werken zij mee aan de feestavond die Present Zoetermeer organiseert voor bewoners van Middin Heemburgh. Samen met de bewoners wordt een bingo gedraaid en wordt de avond afgesloten met een feestelijke disco.

Stichting Present Zoetermeer maakt mensen enthousiast om zich belangeloos in te zetten voor anderen die hulp nodig hebben. Present doet dit door groepen vrijwilligers zorgvuldig te matchen met juist die plek of project waar het talent van de vrijwilliger goed van pas komt. Bestuur, medewerkers en vrijwilligers van Present Nederland laten zich sponsoren voor de actie NON-STOP-Present. Met dat geld ondersteunen zij het werk van o.a. Stichting Present in Zoetermeer. Meer sponsors zijn zeer welkom! Voor sponsoring kijk op www.nonstoppresent.nl of neem contact op met Mirjam Konijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon: 06 38 01 79 11

-advertenties-

-goede doel-