dp-pelgrimskerk4Gilde Stadsgidsen Zoetermeer en het Historisch Genootschap Oud Soetermeer organiseren op woensdag 21 mei de Rijksmonumentenfietstocht. U vertrekt vanaf ’t Oude Huis naar de Rijksmonumenten in Zoetermeer zoals de Pelgrimskerk, de Burgemeesterswoning, het Stationskoffie-huis en Nutricia. Tijdens de fietstocht vertelt een stadsgids over de historie van de monumenten waar u langs fietst. Deze route is ook geschikt voor gebruikers van een elektrische rolstoel of scootmobiel.

Er wordt verzameld vanaf 9.30 uur bij ´t Oude Huis aan de Dorpsstraat 7, vertrek is om 10.00 uur. Wie wil deelnemen aan een wandeling, fiets- of koetstocht, kan zich aanmelden op dinsdag t/m vrijdag van 10-16 uur, zaterdag en zondag van 13-17 uur bij de balie van het Stadsmuseum Zoetermeer in ’t Oude Huis, Dorpsstraat 7 of via telefoon 06-20474612. U kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De volgende activiteit van Gilde Stadsgidsen Zoetermeer is de Dorpsstraat wandeling op woensdag 28 mei a.s. om 10.00 uur.

 

Deze en andere excursies in Zoetermeer vindt u ook op ons excursie overzicht: Excursies nu

-advertenties-

-goede doel-