2025296 origAan het eind van elk seizoen laten de leerlingen van het Warm Water Jeugdtheater zien wat zij allemaal geleerd hebben het afgelopen jaar. In de maanden mei en juni brengt elke groep een eigen eindpresentatie op de planken.

De eerste groep die zijn eindpresentatie mag laten zien is het Warm Water 1, de groep van de allerkleinsten. Zij spelen op 17 en 18 mei de musical Peter Pan, over de jongen die niet groot wil worden. Groep 2 mag het weekend daarop (24 en 25 mei) de musical Little Shop of Horrors ten tonele brengen, waarin een zingende plant een eigen leven gaat leiden. Als laatste is groep 3 aan de beurt. Zij spelen op 7 en 8 juni de musical Hallelujah!, een musical waarin de zusters van het Sint Fransiscus college de leerlingen proberen te motiveren met positieve energie en muziek om zo de school overeind houden.

Kaarten voor alle voorstellingen kosten €6,- per stuk en zijn te koop via www.greg-baud.nl/tickets

Warm Water Jeugdtheater

Het Warm Water Jeugdtheater is een theatergroep in Zoetermeer voor kinderen en jongeren van 8 tot en met 21 jaar. Meer dan 200 leden krijgen iedere zaterdagochtend les in zang, dans en acteren. Gedurende het jaar wordt er binnen een groep gewerkt aan een eindpresentatie, waarin de leerlingen laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd. Daarnaast worden er jaarlijks twee grote producties gemaakt, waar leerlingen van alle groepen aan mee mogen werken.

Voor meer informatie over het Warm Water Jeugdtheater kijk op www.warmwaterjeugtheater.info

-advertenties-

-goede doel-