CKC Prijsuitreiking en Open Avond Beeldende Kunst

Op donderdag 22 mei vindt in het CKC de prijsuitreiking plaats van de 2D & 3D wedstrijd beeldende kunst. Dit jaar kregen beeldende cursisten voor de vierde keer de kans om deel te nemen aan de wedstrijd.

Met het thema Macht en Pracht zijn veel cursisten aan de slag gegaan. Dit resulteert in een divers aanbod aan kunstwerken. Vanaf 19 mei zijn de stukken voor iedereen te bewonderen in de foyer van het CKC.

De werkstukken worden beoordeeld door een professionele jury. Daarnaast kunnen alle overige cursisten van 19 t/m 22 mei hun stem uitbrengen op hun favoriete kunstwerk voor de publieksprijs. Maar wie wint de felbegeerde eerste prijs? De prijsuitreiking is gratis toegankelijk en begint om 19.00 uur.

Aansluitend: Open Avond Beeldende Kunst, maak kennis met het nieuwe cursusaanbod!

Kom op donderdag 22 mei ook naar de Open Avond Beeldende Kunst. Deze is aansluitend aan de prijsuitreiking. Maak kennis met het nieuwe beeldende kunst cursusaanbod voor het volgende seizoen. Stel vragen aan de docenten, neem een kijkje in de les of bij een demonstratie of doe actief mee aan een van de workshops. De Open Avond Beeldende Kunst begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur en vindt plaats in het CKC. Binnenkort vind je op www.ckc-zoetermeer.nl het volledige programma.

-advertenties-

-goede doel-