Taxatie2persZondagmiddag 18 mei zal de tentoonstelling 'Populair Modern' in het Stadsmuseum voor het laatst te zien zijn. De voorstelling wordt feestelijk afgesloten met een Fifties Vintagemiddag. De toegang is gratis.

Voorwerpen uit de jaren vijftig zijn voor velen een feest der herkenning. Bijna iedereen heeft er wel herinneringen aan. Ontwerpen uit de jaren vijftig zijn bovendien populairder dan ooit. De tegendraadse vormgeving vol kleur en zwierige vormen zijn bezig met een opmars in de hedendaagse designs.

Het Stadsmuseum Zoetermeer grijpt de slotdag van de tentoonstelling ‘Populair modern’ 18 mei aan, om een feestelijke Fifties Vintagemiddag te organiseren, waar iedereen terecht kan met en voor jaren vijftig spullen. Van 13.00 tot 17.00 uur kunt u uw jaren vijftig spullen laten taxeren door een team van experts bestaande uit Saskia Smiet van North Sea Design, Hans van Son van Ztijl en André Koch, designhistoricus en gastcurator van de tentoonstelling. Komt uw voorwerp echt uit de jaren vijftig? Is het iets waard? Liefhebbers kunnen bovendien leuke spullen aanschaffen bij de speciale stands vol vintage hebbedingen van galeriehouders. Het museum is die middag gratis toegankelijk voor publiek!

   

Taxatie1persFifties Vintagemiddag

Zondagmiddag 18 mei van 13.00 - 17.00 uur

Stadsmuseum Zoetermeer
Dorpsstraat 7
2712 AB Zoetermeer
tel. 079-3164735

www.stadsmuseumzoetermeer.nl

http://www.facebook.com/stadsmuseumzoetermeer

-advertenties-

-goede doel-